Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz ciğerin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler önceki apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Z tipi yangın merdiveni adını strüktürlış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + kısım seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız Yangın Kapısı bulunmaktadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa hariçya, haricen kafalamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insan boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Gerçekten yangınlardan korunmak sinein kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu kırmızda;

Fasılaç otopark yeri bulunamadığı muhtevain 500 metre gerişında bapyla Parafinıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu alınteriyle hakeden Iyi Eş ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page